İşin gedişi 1 . Yumurta zülalını tənzifdən keçirərək distillə olunmuş su ilə 1:10 nisbətində durulaşdıırın və onun 1% -li məhlulunu hazırlayın .
2. Sınaq şüşəsinə 5 damçı bu məhluldan tökün .
3.Məhlulun üzərinə 3 damcı 10%-li NaOH və 1 damcı 1%-li mis-sulfat məhlulu tökün .
4.Alınan məhlulu qarışdırın.
Nəyəfikir verməli : Sınaq şüşəsində məhlul bənövşəyi-göy rəng alır.Bu, məhlulda zülal və ya aminturşuları molekullarının olmasıını göstərir.
2. Sınaq şüşəsinə 5 damçı bu məhluldan tökün .
3.Məhlulun üzərinə 3 damcı 10%-li NaOH və 1 damcı 1%-li mis-sulfat məhlulu tökün .
4.Alınan məhlulu qarışdırın.
Nəyəfikir verməli : Sınaq şüşəsində məhlul bənövşəyi-göy rəng alır.Bu, məhlulda zülal və ya aminturşuları molekullarının olmasıını göstərir.
Комментариев нет:
Отправить комментарий